<Luchtbeelden maken met beide benen op de grond

Blog

30 januari 2019

He is al weer een tijdje geleden dat ik iets liet zien wat ik onlangs weer had gefilmd. Op een zonige dag in januari deze video gemaakt van de nieuwbouw Ugchelen Buiten.

Ugchelen Buiten januari 2019

10 december 2018

Altijd veel plezier in het maken van woonvideo’s met Lambert van de Weerd. Vandaag een vrijstaande woning in Uddel. We hadden om 12 uur afgesproken en Lambert had al een rondleiding gedaan met belangstellenden. De woning zag er werkelijk top uit en de kijkers hadden in de avond de koop al rond.

Woonvideo Harderwijkerweg 33 Uddel Makelaardij van de Weerd from Erik Peek Fotografie - Airvideo on Vimeo.

6 december 2018

Sinterklaas is weer uit het land. En vandaag een leuke opdracht van Hans het Lam van de Passende Woning Makelaardij. Een leuke woonvideo mocht ik maken van een prachtig gelegen woonboerderij onder de rook van Zwolle met zwembad en uitermate geschikt voor paardenliefhebbers.

4 december 2018

Afgelopen week was het heerlijk zonnig in Apeldoorn. Tijd voor mooie video opnamen van de Ugchelen Buiten. Deze maand exact 2 jaar geleden aan deze mooie klus begonnen. Eerst filmen van het slopen van het TNO gebouw door Lagemaat b.v.. En het bouwrijp maken van de bouwplek. De eerste bouwwegen, zodat je de contouren van het project goed kan zien. Nu zijn de eerste woningen opgeleverd. Bekijk de beelden en geniet.

Donderdag 28 november 2018

Het blijft prachtig om de jaargetijden te volgen. Ook vanuit de lucht. Elke keer sta ik verbaasd over de dingen die je kan zien vanuit vogelvlucht perspectief. Zoals deze opnamen vanmorgen in de kou gemaakt van De Dellenselaan te Heerde. De kleur van de bomen als je ze in een rij zet zoals dit. geeft een prachtig beeld. Verder zie je nog fundatieresten van het Meinhuis.

8 november 2018

Vandaag een prachtige herfstdag om een woning in Wapenveld op de Veluwe te gaan filmen. Ik heb aardig wat woningen gezien en gefilmd. Maar zo iets moois had ik nog niet eerder gezien, wat een prachtige locatie in het bos en wat veel licht in de woning, echt bijzonder. Een oprijlaan naar een kleine rotonde en een garage voor het parkeren van twee auto’s. De villa is gesitueerd op een verhoging in het bos en heeft kenmerkend prachtige overstek en een zwembad in de kelder. Daglicht in kelder met grote openstaande terras deuren. Een woonkamer met leuke hoekjes en nog veel meer leuke details. Bekijk de door mijn gemaakte woonvideo en neem contact op met Drieklomp makelaars tel. 0341-278383